Categories

Entrada publicada a:

divendres, 23 de octubre de 2009

4a Trobada Científica de l’IIS Clínic-IDIBAPS: Malalties Infeccioses i Salut Internacional

IIS Clínic-IDIBAPSL’Institut d’Investigacions Sanitàries Clínic-IDIBAPS (IIS Clínic-IDIBAPS) organitza la seva 4a Trobada Científica. En aquesta ocasió la temàtica escollida és: Malalties Infeccioses i Salut Internacional. En el marc de l’Aliança d’aquest Institut, la jornada tindrà lloc el dimecres 9 de desembre a l’Hotel Hilton Barcelona i serà gratuïta.

Amb aquesta iniciativa es vol afavorir l’intercanvi de coneixements científics i augmentar la col·laboració entre els investigadors de les diferents entitats associades a l’IIS Clínic-IDIBAPS (IRB Barcelona, Hospital Sant Joan de Déu, CRESIB, TSF, CAPSE-GesClínic), així com facilitar la transferència de coneixements.

A l’espera del programa definitiu, per a més informació us podeu adreçar a: croman@clinic.ub.es

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.