dimecres, 14 de octubre de 2009

Exposició sobre la Malària a l’Espai Cultural Caja Madrid de Barcelona

Exposició sobre malària

Avui dimecres 14 de octubre s’inaugura l’exposició “Malària”, organitzada per la Biblioteca Nacional d’Espanya i amb la col·laboració del CRESIB (Centre de Recerca en Salut Internacional Barcelona), Obra Social Caja Madrid i Creu Roja. L’exposició, que es podrà visitar fins el proper 08 de gener del 2010, és un recorregut cronològic que mostra els avenços i evolució de la malaltia a través de la història, destacant el paper rellevant que té Espanya en la investigació i lluita contra la malaltia.

els ponents, en un moment de l'acteCompta amb 150 peces, destacant manuscrits, llibres, fotografies, dibuixos i làmines. A més, també mostra instrumental i objectes de recerca mèdica i farmacològica provinents de més de vint països diferents. Per potenciar la participació dels assistents es donaran cita projeccions, conferències, xerrades i tallers, així com visites guiades.

Sobre la Malària

La malària és una de les principals causes de mort al món. Cada any moren entre 1’5 i 3 milions de persones i s’estima que al voltant del 40% de la població mundial corre el risc de contraure-la. La malària a més s’ha convertit en la principal causa de mort en menors de cinc anys, provocant la mort d’un nen cada 30 segons.

Per a més informació:
www.obrasocialcajamadrid.es

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Etiquetes

,

Els comentaris estan tancats.