dimecres, 14 de octubre de 2009

Desmitificar el càncer de mama, objectiu de gAmis en el dia mundial contra aquesta malaltia

gAmis

El Grup d’Ajuda Mama i Salut (gAmis) de l’Hospital Clínic de Barcelona celebrarà el proper dilluns, 19 d’octubre, una jornada sota el lema “Desmitifiquem el càncer de mama”, amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama. L’objectiu, en aquesta ocasió, és oferir una aproximació diferent a tot el procés vinculat a aquesta malaltia per rebutjar falsos mites que circulen en la societat i aconseguir que el càncer deixi de ser un tabú.

La jornada començarà a les 9 del matí, amb una xerrada de benvinguda per part del Sr. Raimon Belenes (conseller delegat de l’Hospital Clínic de Barcelona), la Dra. Adelaida Zabalegui (directora d’Infermeria), el Dr. Francesc Cardellach (degà de la Facultat de Medecina) i el Sr. Marc de Semir (director de Comunicacions Externes).

A continuació, tindrà lloc una actuació musical de Laura Guiteras i de Taima Tesao. A les 10:30, es presentarà el nou disseny de la web de gAmis, www.gamisassociacio.org, realitzat per Marga Montserrat, tècnica en usabilitat i noves tecnologies, amb la finalitat de millorar l’accés a la informació per a les persones amb càncer de mama.

L’acte central del dia serà una taula rodona sobre els avantatges i els problemes que planteja la informació disponible en internet sobre el càncer de mama. En el debat participaran el Dr. Xavier Caparrós (Ginecologia), la Dra. Blanca Farrús (Oncologia Radioteràpica), el Dr. Joan Fontdevila (Cirurgia Plàstica), la Dra. Montserrat Muñoz (Oncologia Mèdica), la Dra. Núria Sánchez (Psiconcòloga), el Dr. Jesús Tejero (Rehabilitació), el Dr. Sergi Vidal (Medecina Nuclear), la Dra. Raquel Vilarrasa (Rehabilitació), el Dr. Gabriel Zanón (Ginecologia) i la Sra. Cèlia Escudero (presidenta de gAmis). Moderarà la discussió el Dr. Pere Gascón (Oncologia Mèdica).

A les 12:30, la Sra. Montse Gironès (fisioterapeuta) presentarà una exposició de fotografies titulada “La vida de les pacients, durant i després del càncer”. La trobada es tancarà amb un aperitiu per a totes les persones assistents.

Per a més informació: GAMIS

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.