divendres, 18 de setembre de 2009

Exposició “Barcelona, Recerca i Innovació”

BARCELONA RECERCA I INNOVACIÓ

Del 15 de setembre al 30 d’octubre es pot visitar al passadís de la planta baixa de l’Hospital l’exposició “BARCELONA, RECERCA I INNOVACIÓ”. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona per donar a conèixer, d’una manera diferent, la recerca i la innovació que es fa a la ciutat i els espais, centres i empreses que ho faciliten.

L’exposició està configurada en dos espais diferents. Un dedicat a productes i aplicacions que han sorgit de la tasca d’investigació duta a terme en diferents sectors. L’altra parla de la “Ruta de la Innovació a Barcelona”, una guia editada per Barcelona Activa que presenta més de 90 centres, empreses i espais que promouen la recerca i la innovació a la ciutat.

Per a més informació: Barcelona Innovació

Comparteix aquesta entrada

 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google
 • E-mail this story to a friend!
 • LinkedIn
 • Technorati
 • TwitThis
 • Meneame
 • StumbleUpon

Entrades relacionades

No hi ha cap entrada relacionada

2 Comentaris

 1. INTIISSAR

  quiero ser como voluntaria