dimecres, 23 de setembre de 2009

Gran èxit de la tercera Conferència Anual de la International Liver Cancer Association (ILCA)

Protagonistes de l'ILCA, amb el Dr. Bruix (assegut a la dreta) Dr. Llovet (de peu al darrere) al capdavant

La primera societat mundial de Càncer Hepàtic ha celebrat la seva tercera Conferència anual, entre el 4 i 6 de setembre a Milà (Itàlia). La trobada va comptar amb més de 700 participants de 45 països, que confirmen l’estatus de l’ILCA com a referència internacional de promoció en la investigació i atenció del càncer de fetge.

L’any 2006 es va iniciar aquest projecte, encapçalat per l’Hospital Clínic-IDIBAPS, amb la creació de l’associació per part del Dr. Jordi Bruix (Cap de l’equip IDIBAPS Oncologia hepàtica i president d’ILCA entre 2007 i 2009) i el Dr. Josep M. Llovet (Professor de Recerca ICREA i Cap del Laboratori IDIBAPS de Recerca Translacional en Oncologia Hepàtica i Secretari Executiu d’ILCA 2007-2011). La primera Conferència es va celebrar el 2007 a Barcelona, on es van assentar les bases per les següents trobades.

L’ILCA és una associació creada amb l’objectiu de facilitar els avenços en la patogènia, la prevenció i el tractament del càncer de fetge. Per això impulsa una aproximació transversal a la recerca i ofereix una plataforma per unir els esforços multidisciplinaris d’investigadors bàsics, hepatòlegs, oncòlegs, cirurgians, radiòlegs, patòlegs i altres professionals sanitaris interessats en aquestes patologies.

La propera Conferència es celebrarà el proper any a Montreal (Canadà), del 10 al 12 de setembre.

Per a més informació: www.ilca-online.org

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  1 Comentari

  1. liliana ramirez

   necito información de la ILCA es en septiembre 10 – 12 en Montreal;
   somos una compañia de publicidad y queremos saber como podemos
   tener el cupo enla conferncia y poder grabarla. gracias