Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 9 de juny de 2009

L’exposició ‘La Salut, un dret universal’, al Clínic

La exposición 'La Salut, dret universal', en el Clínic

Des del 1 al 30 de juny, al vestíbul principal de l’Hospital Clínic es pot trobar l’exposició audiovisual ‘La Salut, un dret universal’ que organitzen Farmacèutics Mundi i Medicus Mundi Catalunya amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Aquesta exposició, que es mostra dins el marc de la campanya de sensibilització ‘Salut per al Desenvolupament’, vol donar a conèixer la vinculació existent entre els drets humans, la salut i el desenvolupament, tractant tres aspectes fonamentals que es presenten sempre interrelacionats en aquesta problemàtica: l’accés als medicaments, els condicionants de gènere en l’accés a la salut i les morts evitables.

El format de l’exposició és un hexàgon de fusta, dins el qual es poden contemplar unes pantalles que porten a fer un recorregut pel passat, el present, el futur desitjat i el futur no desitjat en relació a les tres temàtiques principals plantejades i el dret a la salut. Un darrer panell explica com l’espectador o espectadora es pot implicar en els objectius d’aquesta campanya.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  ,

  Els comentaris estan tancats.