dimarts, 30 de juny de 2009

L’atenció primària centra el darrer col·loqui de l’Opinió Quiral

Sala d'esperaL’Atenció Primària ocupa un paper crucial en la nostra sanitat, ja que representa la principal porta d’entrada al sistema. Tanmateix, la sobrecàrrega assistencial, la descoordinació amb la resta de les especialitats o la manca de reconeixement professional són alguns dels problemes que pateix avui en dia aquesta branca de la sanitat. Aquest és el tema que va ocupar el darrer col•loqui de l’Opinió Quiral, una trobada que organitza la Fundació Vila Casas per debatre sobre les notícies sociosanitàries que més interessa a la premsa escrita del nostre país. Entre els participants, el Dr. Jaume Benavent, ex gerent del CAPSE i GESCLINIC, responsable de la gestió dels centres d’atenció primària Rosselló, Casanovas i les Corts. Aqui trobaràs les principals conclusions del col·loqui.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.