dilluns, 29 de juny de 2009

Jornada sobre malalties metabòliques, hepàtiques i digestives de l’IIS Clínic-IDIBAPS

Tercera trobada IIS Clínic-IDIBAPS

Els passats dies 18 i 19 de juny van tenir lloc, a l’Hotel Hilton de Barcelona, les terceres jornades de l’Institut d’Investigacions Sanitàries Clínic-IDIBAPS, centrades, en aquesta edició, en l’estudi de malalties metabòliques, hepàtiques i digestives. L’objectiu d’aquesta trobada és intercanviar coneixement científic en aquest àmbit amb altres centres pioners com l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona i l’Hospital Sant Joan de Déu. En les diferents sessions els investigadors van presentar nombrosos treballs que han donat lloc a un llibre d’abstracts.

En aquestes jornades es van abordar diverses patologies com la diabetis, l’hepatitis, o la malaltia inflamatòria intestinal, des dels diferents àmbits de la recerca – bàsica, clínica i traslacional-. Amb aquestes trobades es vol facilitar el treball en xarxa i posar en contacte investigadors de diferents centres per a contribuir a la creació de sinèrgies entre els diferents grups que treballen en una mateixa àrea. La propera trobada del IIS Clínic-IDIBAPS, prevista pel mes d’octubre, tractarà sobre inflamació, infeccions i malària.

Alguns dels assistents a les jornades

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.