Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 11 de maig de 2009

Recomanacions del Departament de Salut davant el nou virus A(H1N1)

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa, amb el suport de la Direcció General d’Atenció al Ciutadà, un web especial sobre la grip pel nou virus A(H1N1)Recomanacions enfront el nou virus A(H1N1)

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa, amb el suport de la Direcció General d’Atenció al Ciutadà, un web especial sobre la grip pel nou virus A(H1N1). Aquest web s’actualitza de manera continuada amb continguts adreçats als ciutadans i als professionals.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  2 Comentaris

  1. donald

   muchas bracias por sus recomendacione para prevenir la grip
   porcina.

  2. donald

   Thank you very much your suggestion in swine flu donald