Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 5 de maig de 2009

VI Fira de les Il·lusions del Cervell

VI Fira de les il·lusions del cervell

El cervell és l’òrgan més complex. D’ell en depenen el funcionament del nostre organisme i com entenem o percebem el món. Per conèixer-lo millor, la VI Fira de les Il·lusions del Cervell ofereix un ampli repertori d’activitats divulgatives orientades a escoles de primària i secundària i al públic general. La Fira tindrà lloc el proper divendres 8 de maig a la nau central de Fabra i Coats (C/ Sant Adrià 20).

L’organització científica de l’esdeveniment corre a càrrec de la Dra. Mara Diersen, investigadora del Centre de Regulació Genòmica (CRG), la Dra. Mavi Sánchez Vives, investigadora de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. La Fira compta amb el suport de nombroses entitats, com l’Ajuntament de Barcelona, el Ministerio de Ciencia e Innovación, l’Institut de Neurociències de la UAB o la UPF, entre d’altres.

Les activitats, que es desenvoluparan durant tot el dia, inclouen experimentes, xerrades, projeccions i fins i tot actuacions musicals i de màgia. Es tracta d’un aconteixement molt complet i divulgatiu per a tots les edats. Podeu trobar més informació al web de la Fira. Esperem veure-us per la nau central de Fabra i Coats per conèixer una mica millor el cervell, la gran màquina d’inventar.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.