Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 6 de maig de 2009

El Dr. Antoni Torres participa en el lliurament dels premis d’Investigació Biomèdica de la Fundació Lilly 2009

Dr. Antoni Torres amb la Ministra Cristina Garmendia
Els doctors Manel Esteller, director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer a l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Bellvitge, i Andrés Esteban de la Torre, cap de servei de Cures Intensives de l’Hospital Universitari de Getafe i cap d’un grup del CIBER de Enfermedades Respiratorias (CIBERES), han rebut els Premis d’Investigació Biomèdica 2009 en la categoria d’investigació biomèdica preclínica i clínica, respectivament. L’Acte de lliurament dels Premis, concedits per primera vegada l’any 2002, ha estat presidit per la Ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia.

El Dr. Antoni Torres, cap de servei de neumologia de l’Hospital Clínic de Barcelona i d’un grup IDIBAPS i CIBERES, va participar el passat 6 de maig a l’acte de lliurament com a guardonat 2007 y va presentar els resultats científics aconseguits amb l’ajut econòmic del premi Lilly. La Ministra de Ciència i Innovació va destacar que els nous plans de govern fomentaran la recerca biomèdica als hospitals públics i molt particularment la investigació traslacional amb repercussions en el tractament i evolució dels pacients.

Dr. Antoni TorresAquests premis estan dotats amb 200.000 euros en la categoria de preclínica i 150.000 euros en la de clínica destinats a donar recolzament a l’inici o continuïtat dels projectes d’investigació del seu grup. Altres guardonats de l’Hospital Clínic-IDIBAPS en edicions anteriors són: Joan Rodés (Clínica 2004), Emili Montserrat Costa (Clínica 2003) i Ramón Gomis (Clínica 2002).

Més informació al web sobre recerca respiratòria de l’equip que encapçala el Dr. Antoni Torres.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.