Categories

Entrada publicada a:

divendres, 29 de maig de 2009

Convocatòria: propostes de malalties per a La Marató 2010

La Marató de TV3

Amb l’objectiu d’impulsar la implicació de la societat i possibilitar una major participació en La Marató de TV3, la Fundació ha obert una convocatòria de propostes de malalties. Les sol·licituds presentades seran avaluades i ordenades per la Comissió Assessora Científica de la Fundació i elevades al Patronat, qui decidirà, finalment, la malaltia que centrarà l’edició 2010 de La Marató.

És la tercera vegada que la Fundació obre aquesta convocatòria a la societat civil. Les sol·licituds recollides en les anteriors crides van ajudar a determinar els temes de les edicions 2006, 2007, 2008 i 2009 de La Marató, dedicades al dolor crònic, les malalties cardiovasculars, mentals i minoritàries, respectivament.

Aquesta crida està dirigida a associacions mèdiques, de malalts i de familiars de malalts inscrites en el Registre d’entitats jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Us animem a participar-hi abans no s’acabi el termini el proper 4 de juny!

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  4 Comentaris

  1. Ariadna

   lesions medulars jo vaig tenir una i falta informació, centres i
   investigació

  2. Ignasi Alonso Huguet

   Sóc un malalt d’una enfermetat anomenada Leucodistrofia
   metacromàtica, aquesta enfermetat és una esfermetat rara, tinc 36
   anys i sé que tinc una enfermetat degenerativa, i sé que encara no
   té cura.

  3. merce cornella

   estaria be fer una marato sobre fibromialgia y fatiga cronica,soms
   molts que ens agradaria tindre mes investigacio,mes profesionals i
   sobre tot concienciar a la poblacio perque ho coneguin
   millor.gracies!!

   • Benvolguda Mercè,

    els companys de la Marató són conscients de les necessitats de divulgació i recolzament científic de malalties com les que proposa. Per això la Marató de TV3 de l’any 2006 va tractar sobre el Dolor Crònic, amb especial èmfasi en la fibromialgia.

    Pot consultar els resultats d’aquesta iniciativa solidària al web de la Marató:
    http://www.tv3.cat/marato2006/hist06.htm

    Des de l’Hospital Clínic també s’hi fa una tasca important per conèixer millor i combatre la Fibromiàlgia i la Fatiga Crònica. Però sempre es poden fer més coses, així que els nostres professionals seguiran treballant dur.

    Salutacions,

    Àlex Argemí
    Direcció de Comunicació Corporativa
    Hospital Clínic de Barcelona – IDIBAPS