Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 17 de març de 2009

La ciència, la tecnologia i l’IDIBAPS al Saló de l’Ensenyament 2009

Virtual Olympics al Salo de l'Ensenyament
El Saló de l’Ensenyament d’enguany es celebra entre els dies 18 i 22 de març. Aquesta fira és ja una cita clàssica per als qui encara no han decidit què estudiaran en un futur o volen ampliar la seva formació. El Saló ofereix l’oferta educativa més completa per a prendre decisions, amb representants de molts sectors de l’ensenyament, com centres de batxillerat, cicles formatius de FP, estudis universitaris, complementaris, idiomes, formació ocupacional i serveis a l’educació.

Destaquem la creació d’un espai divulgatiu sobre ciència, l’Espai Ciència i Tecnologia, que vol obrir una porta a el que s’està fent a les universitats, centres d’investigació, empreses, associacions tecnològiques, etc. L’objectiu és mostrar de prop els resultats de la investigació científica i la innovació tecnològica. L’IDIBAPS hi està present a través de l’estand EventLab, on s’hi trobaran representants de l’equip Neurociència de Sistemes que dirigeix la Dra. María V. Sánchez-Vives.

El resum de les activitats que proposen és el següent:

Penses que la nostra imatge corporal és fràgil? Creus que podem sentir el braç d’un maniquí com part del nostre cos? Creus que podrem en el futur controlar màquines, ordinadors o pròtesis amb el pensament? Vine, Experimenta-ho amb la il·lusió del braç de goma i la interfase cervell-ordinador: olimpíades virtuals i troba les respostes a aquestes preguntes.

Podeu trobar més informació sobre l’Espai Ciència i Tecnologia al web del Saló de l’Ensenyament.

Esperem que us resulti interessant!!

banner_salo_ensenyament_2009

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.