dimecres, 4 de març de 2009

La Consellera de Salut i l’Alcalde de Barcelona es comprometen a buscar solucions per ampliar el CAP Les Corts.

El grup d'autoritats durant la seva visita al CAP Les Corts

En el marc de les visites de la Consellera de Salut als diferents districtes de la ciutat, autoritats de l’Ajuntament de Barcelona, de la pròpia Conselleria, de la Diputació de Barcelona i de la Regidoria de Les Corts, van visitar ahir dilluns el CAP Les Corts amb l’objectiu d’avaluar la possibilitat d’ampliar els equipaments del centre en 500 m2 per millorar la qualitat assistencial a les persones del districte.

Després d’un breu recorregut per les instal·lacions, els representants de les diferents institucions, acompanyats per l’equip assistencial del CAP i directius de l’Hospital Clínic, es van reunir en una sala on el Dr. Jaume Benavent, gerent de GesClínic i de CAPSE, va exposar informació detallada sobre l’activitat general desenvolupada des del centre. Entre altres aspectes, el Dr. Benavent va destacar els principals projectes d’innovació en els quals l’organització està treballant actualment. Després de la seva intervenció, tant l’alcalde de Barcelona com la Consellera de Salut van expressar el seu ferm compromís de dur a terme el projecte d’ampliació del CAP Les Corts, un centre que dóna atenció a 33.000 persones.

L’acte va estar presidit per Marina Geli, Consellera de Salut i per Jordi Hereu, alcalde de Barcelona, i va comptar amb la presència del Dr. Raimon Belenes, conseller delegat de l’Hospital Clínic de Barcelona, del Sr. Enric Frigola, gerent de la Regió Sanitària de Barcelona, així com també amb representants de la Diputació de Barcelona, de la Regidoria del districte, de la direcció de l’Hospital i personal sanitari del centre. En el CAP Les Corts es desenvolupen diferents projectes d’innovació – assistencials, tecnològics i de recerca-, entre els quals destaquen el projecte GAPI (Gestió Autònoma Professional Incentivada) i el del nou model organitzatiu d’Infermeria.

El primer està dirigit a la gestió autònoma dels professionals, que tenen la capacitat d’organitzar-se el temps de treball amb l’objectiu de garantir i millorar la satisfacció dels pacients i dels propis professionals. Amb el segon, s’ha organitzat la infermeria per serveis per orientar-la millor a les necessitats dels pacients. Durant l’acte, la Consellera Geli va lloar aquests models, ambdós basats en la proximitat i l’eficàcia per atendre els pacients, segons va destacar el Dr. Benavent.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.