dimecres, 18 de febrer de 2009

El Dr. Joan Rodés rep el Premi CHC-ESADE a la Professionalitat 2009

La creació de la Unitat d’Hepatologia de l’Hospital Clínic de Barcelona com a referent mundial de l’especialitat, l’impuls a la recerca biomèdica i l’establiment de fòrmules de cooperació amb hospitals comarcals són els mèrits professionals pels quals el Dr. Joan Rodés ha rebut avui el Premi CHC-ESADE a la professionalitatEl Dr. Rodés rep el premi CHC-ESADE a la professionalitat

La creació de la Unitat d’Hepatologia de l’Hospital Clínic de Barcelona com a referent mundial de l’especialitat, l’impuls a la recerca biomèdica i l’establiment de fòrmules de cooperació amb hospitals comarcals són els mèrits professionals pels quals el Dr. Joan Rodés ha rebut avui el Premi CHC-ESADE a la professionalitat, guardons que otorga el Consorci Hospitalari de Catalunya (CHC) i l’escola de negocis ESADE bianualment. L’entrega dels premis ha anat a càrrec de la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli, del degà d’ESADE Business School, Alfons Sauquet i del president del CHC, Josep Abelló, i s’ha desenvolupat en el marc d’unes jornades sobre el futur del treball en xarxa en les organitzacions sanitàries.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.