dijous, 15 de gener de 2009

La Fundació Avedis Donabedian premia el CAPSE per la seva Excel·lència en qualitat en l’Atenció Primària

Els premiats amb el Avedís Donabedian, en el Palau de la Música de Barcelona

El lliurament dels Premis de la Fundació Avedis Donabedian (FAD) 2009 a la qualitat en sanitat, ha reunit en el Palau de la Música Catalana de Barcelona els responsables de les experiències més destacades de l’últim exercici en el Sistema Nacional de Salut. El CAPSE (Consorci d’Atenció Primària de Salut de l’Eixample), ha estat guardonat amb el premi a l’Excel·lència en Qualitat en la categoria d’Atenció Primària.

Aquests guardons tenen com objectiu estimular a totes les organitzacions i centres d’atenció primària que estan desenvolupant programes de millora contínua de la qualitat. En aquesta ocasió, el premi ha estat concedit ex aequo amb un altre centre de l’estat espanyol. El Dr. Jaume Benavent, director del CAPSE, destaca el següent: “Estem molt contents de rebre aquest  reconeixement, que d’altra banda animarà els professionals que han participat en el nostre projecte de qualitat a continuar treballant encara amb més entusiasme.” La cita ha comptat amb la presència de representants de totes les institucions sanitàries de Catalunya i ha estat presidida per la consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli, i el Ministre de Sanitat, Bernat Soria.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.