Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 21 de gener de 2009

l’Hospital Clínic destaca en activitat global de trasplantaments i en trasplantament renal de donant viu al 2008

L’Hospital Clinic de Barcelona ha estat el centre amb més activitat global de trasplantaments al llarg del 2008, segons les dades donades per la OCATT i el Departament de Salut.Hospital Clínic

L’Hospital Clinic de Barcelona ha estat el centre amb més activitat global de trasplantaments al llarg del 2008, segons les dades donades per la OCATT i el Departament de Salut. A Catalunya es van practicar un total de 832 trasplantaments d’òrgans, el 5,9% més respecte l’any anterior, la qual cosa la situa com la comunitat on més s’han realitzat aquest tipus d’intervencions. En òrgans, destaca l’augment dels trasplantaments de cor en un 41%, el de pàncrees en un 48% i els de pulmó en un 18,6%. Pel què fa als trasplantaments renals de donant viu, també destaca l’Hospital Clínic, juntament amb la Fundació Puigvert, com els dos centres més actius en aquest tipus de trasplantament.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.